محققان انگلیسی می گویند؛

احتمال شکستگی استخوان در زنان گیاهخوار بیشتر است

احتمال شکستگی استخوان در زنان گیاهخوار بیشتر است

اسنک: یک مطالعه جدید نشان میدهد که تعداد بی سابقه ای از مردم به رژیم های غذایی گیاهی روی می آورند تا از فواید سلامتی آن بهره ببرند، اما این روند ممکنست به ضرر استخوان هایشان تمام شود.



به گزارش اسنک به نقل از مهر به نقل از هلث دی نیوز، پژوهشگران پی بردند زنان میانسالی که هیچ گاه گوشت نمی خورند ممکنست بیش از بانوانی که بطور منظم گوشت یا ماهی مصرف می کنند گرفتار شکستگی لگن شوند.
مطالعات بیشتری برای درک این که چرا گیاهخواران به نظر بیشتر در معرض خطر شکستگی لگن هستند، مورد نیاز است، اما پژوهشگران گمان می کنند که شاخص توده بدنی پایین (BMI) و کمبود مواد مغذی در این امر نقش دارند.
«جیمز وبستر»، نویسنده این مطالعه از دانشگاه لیدز انگلستان، اظهار داشت: «در حالی که شاخص توده بدنی پایین تر برای خیلی از بیماریها مفید می باشد، اما کمبود وزن می تواند منجر به توده ی چربی ناکافی، و سلامت ضعیف استخوان و عضلات شود که هر کدام می توانند خطر شکستگی لگن را بالا برند.»
BMI تخمینی از چربی بدن برمبنای وزن و قد است. میانگین BMI گیاهخواران در این مطالعه کمی کمتر از گوشت خواران بود.
وبستر توضیح داد: «افرادی که توده چربی کمتری دارند در هنگام زمین خوردن، حالت بالشتکی کمتری دارند و زمین خوردن عامل ۹۰ درصد شکستگی های لگن است.»
گوشت و ماهی نیز منابع بسیار خوبی از چندین ماده مغذی برای سلامت استخوان ها همچون پروتئین، ویتامین B۱۲ و ویتامین D هستند.
وبستر می گوید: «این امکان وجود دارد که بیشتر این مواد مغذی را از منابع گیاهی، تخم مرغ و محصولات لبنی دریافت کنید، اما مطالعات قبلی دریافت کمتری از این مواد مغذی را در گیاهخواران نشان داده است. در این مطالعه، گیاهخواران نسبت به افرادی که پنج بار یا بیشتر در هفته گوشت می خوردند، پروتئین و ویتامین B۱۲ کمتری دریافت می کردند.»
در این مطالعه، پژوهشگران میزان شکستگی لگن را در بیش از ۲۶ هزار زن ۳۵ تا ۶۹ ساله که بیش از ۴ بار در هفته گوشت نمی خوردند (گوشت خواران گهگاهی)؛ گوشتخوارانی که ماهی می خوردند اما گوشت نمی خوردند؛ گیاهخواران؛ و گوشتخواران معمولی که حداقل پنج بار در هفته گوشت مصرف می کردند، بررسی کردند.
زنان پرسشنامه های در مورد فراوانی غذا پر کردند و با سوابق بیمارستانی مقایسه کردند تا ببینند چه کسی گرفتار شکستگی لگن شده است. در ضمن حدود ۲۰ سال پیگیری، ۸۲۲ شکستگی لگن وجود داشت.
گیاهخواران تنها گروهی بودند که با افزایش ریسک شکستگی لگن روبرو بودند.
وبستر اظهار داشت: «اقداماتی وجود دارد که گیاهخواران می توانند برای محافظت بهتر از استخوان های خود و در عین حال بهره بردن از فواید سلامتی یک رژیم غذایی مبتنی بر گیاه انجام دهند.»
وی اضافه کرد: «خوردن مقدار زیادی میوه و سبزیجات، آجیل، حبوبات، لوبیا و غلات کامل، بیشتر مواد مغذی مورد نیاز برای سلامت استخوان و پیش گیری از شکستگی را تامین می کند.»
اجتناب از استعمال دخانیات و مصرف الکل، در عین حال ورزش منظم، می تواند به استواری استخوان ها نیز کمک نماید.


منبع:

1401/05/24
09:39:05
5.0 / 5
715
تگهای خبر: بدن , بیمار , بیماری , پروتئین
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir