متخصص طب سنتی عنوان كرد؛

تشدید علایم و عوارض کرونا با مصرف خوراکی های گرم

تشدید علایم و عوارض کرونا با مصرف خوراکی های گرم

به گزارش اسنک یک متخصص طب سنتی اظهار داشت: در فصل گرم سال مصرف نوشیدنی های خنک، میوه و سبزیجات تازه سفارش می شود.


علیرضا یارقلی در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد نوشیدنی هایی که در فصل گرم سال باید مصرف شود، گفت: در فصل گرم و خشک سال هستیم و باید نوشیدنی های خنک و مرطوب استفاده نمائیم. وی ادامه داد: نوشیدنی های سکنجبین و ماءالشعیر طبی در تابستان سفارش می شود و آب میوه ها نیز می توانند کمک کننده باشند، البته تمامی این نوشیدنی ها باز به میزان مشخص باید مصرف شود و نباید زیاده روی نماییم چون یکی از عوارض فصل گرم و خشک این است که معده را سرد می نماییم. این متخصص طب سنتی به افزایش آمار مبتلایان کرونا اشاره و سفارش کرد در این ایام که کرونا به شدت درحال افزایش است گرمی جات بیش از اندازه و سیاه دانه استفاده نکنیم. همین طور مصرف بی رویه زنجبیل و دارچین می تواند عوارض داشته باشد و علایم ما را بدتر کند بنا بر این بهترین سفارش این فصل نوشیدنی های خنک است. خوراکی های مفید در فصل تابستان یارقلی اظهار داشت: در فصل تابستان مصرف میوه و سبزیجاتی مانند شاه توت، سیب گلاب، آلبالو، هندوانه، لیموترش تازه، کاهو، خیار، گشنیز، اسفناج، لبنیات مانند دوغ، ماست، پنیر و عرقیجات خنک مانند کاسنی، خرفه، بیدمشک و… سفارش می شود. وی درباب غذاهای مفید فصل گرم نیز اضافه کرد: غذاهای پختنی آب پز حاوی کدو سبز، آلو، اسفناج، سبزیجات تازه و چاشنی های ترش مانند آبغوره، آب لیمو، تمر هندی، رب به، رب انار، آب دوغ خیار، گوشت های سفید مانند مرغ و ماهی آب پز یا کلم سرخ شده، سالاد، کاهو، شربت زرشک، انار، آب لیمو، آلبالو، ریواس، سکنجبین و به لیمو نیز سفارش می شود.


منبع:

1401/04/27
19:05:59
5.0 / 5
775
تگهای خبر: سبزیجات , غذا , متخصص , میوه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۲
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir