مطالعات محققان چینی نشان می دهد؛

مصرف پروتئین ریسک فشارخون بالا را کم می کند

مصرف پروتئین ریسک فشارخون بالا را کم می کند

پژوهشگران می گویند دریافت پروتئین از منابع مختلف می تواند به کاهش خطر مبتلاشدن به فشار خون بالا کمک نماید.



به گزارش اسنک به نقل از مهر به نقل از هلث لاین، کارشناسان تغذیه سفارش می کنند علاوه بر منابع پروتئینی سنتی گوشت گاو و مرغ، غذاهای دریایی و حبوبات را در رژیم غذایی خود قرار دهید.
آنها می گویند این تنوع می تواند به سلامت قلب و همین طور سلامت کلی بدن کمک نماید.
طبق نتایج یک پژوهش جدید، افرادی که پروتئین خودرا از منابع مختلف (چهار منبع یا بیشتر در مقابل دو منبع یا کمتر) دریافت می کنند، ۶۶ درصد کمتر احتمال دارد گرفتار فشار خون بالا شوند.
در این مطالعه اطلاعات تغذیه ای ۱۲۲۰۰ بزرگسال در چین از سال ۱۹۹۷ تا ۲۰۱۵ جمع آوری و بررسی گردید.
دکتر «شیانگهو کین»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه پزشکی جنوبی در گوانگژو چین، اظهار داشت: «فشار خون بالا یک مشکل عمده بهداشت عمومی است که خطر مبتلاشدن به بیماریهای قلبی عروقی و مرگ را در جهان می افزاید. بنابراین، شناسایی عوامل خطر قابل اصلاح عمدتا برای تشخیص سریع و پیش گیری از فشار خون بالا مهمست.»
وی در ادامه اضافه کرد: «ما حدس زدیم که مصرف انواع پروتئین ها به مقدار مناسب می تواند دریافت اسیدهای آمینه ضروری مختلف را تضمین کند.»
پروتئین شامل غذاهایی از منابع مختلف، عمدتا پروتئین از گیاهان (حبوبات و مغزها)، ماهی، و محصولات لبنی کم چرب یا بدون چربی است.
به گفته محققان: «بسیاری از مردم پروتئین را با گوشت حیوانات یکی می دانند. اما پروتئین به خوبی در سراسر مواد غذایی توزیع شده است و تقریباً در هر چیزی حداقل به میزان کم یافت می شود.»
از سوی دیگر، منابع گیاهی پروتئین سرشار از مواد مغذی و فیبر هستند.
فیبر در حقیقت یک میکروبیوم سالم و متنوع را تغذیه می کند، که بنظر می رسد بازیگر اصلی در پیش گیری از بیماریهای التهابی مزمن مانند فشار خون بالا باشد.

1400/12/27
19:16:07
5.0 / 5
437
تگهای خبر: بدن , بیمار , بیماری , پروتئین
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۵
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir