محققان پی بردند؛

خوردن آلو به محافظت استخوان ها در زنان مسن کمک می نماید

خوردن آلو به محافظت استخوان ها در زنان مسن کمک می نماید

آلو برای سلامت روده ها مفید می باشد، اما تحقیقات جدید نشان میدهد که ممکنست برای سلامت استخوان ها نیز مفید باشد.



به گزارش اسنک به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، پژوهشگران دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا دریافتند که آلو می تواند به جلوگیری یا به تأخیر انداختن از دست دادن استخوان ها در زنان یائسه کمک نماید، که احتمالاً ناشی از توانایی آن در کاهش التهاب و فشار اکسایشی است، که هر دو به از دست دادن استخوان منجر می شوند.
«کانی راجرز»، سرپرست تیم تحقیق، اظهار داشت: «در زنان یائسه، میزان پایین استروژن می تواند موجب افزایش فشار اکسایشی و التهاب شود و خطر ضعیف شدن استخوان ها را افزایش دهد که ممکنست منجر به شکستگی شود. گنجاندن آلو در رژیم غذایی ممکنست با کُند کردن یا معکوس کردن این روند به صیانت از استخوان ها کمک نماید.»
پوکی استخوان وضعیتی است که در آن استخوان ها ضعیف یا شکننده می شوند که ممکنست برای هر فردی در هر سنی اتفاق بیفتد، اما بگفته پژوهشگران در بین زنان بالای ۵۰ سال شایع تر است. این بیماری بیش از ۲۰۰ میلیون زن در سراسر جهان را تحت تأثیر قرار می دهد که موجب ایجاد تقریباً ۹ میلیون شکستگی در هر سال می شود.
به گفته پژوهشگران، میوه ها و سبزیجاتی که سرشار از ترکیبات زیست فعال مانند اسید فنولیک، فلاونوئیدها و کاروتنوئیدها هستند، می توانند بطور بالقوه به محافظت در مقابل پوکی استخوان کمک کنند.
به گفته پژوهشگران، استخوان ها در طول زندگی بطور مداوم سلول های استخوانی جدید می سازند و سلول های قدیمی را از بین می برند. اما بعد از ۴۰ سالگی، این تجزیه سلول های قدیمی آغاز به پیشی گرفتن از تشکیل سلول های جدید می کند. این پروسه می تواند ناشی از عوامل مختلفی همچون التهاب و فشار اکسایشی باشد، یعنی زمانی که رادیکال های آزاد و آنتی اکسیدان ها در بدن نامتعادل هستند.
با این حال، آلو دارای فواید تغذیه ای زیادی مانند مواد معدنی، ویتامین K، ترکیبات فنلی و فیبر رژیمی است که همه آنها می توانند به مقابله با تعدادی از این اثرات کمک کنند.
محققان در این تحقیق با بررسی داده های ۱۶ مطالعه پیش بالینی در مدلهای جوندگان، ۱۰ مطالعه پیش بالینی و ۲ کارآزمایی بالینی پی بردند که خوردن آلو به کاهش التهاب و فشار اکسایشی و ارتقای سلامت استخوان کمک می نماید.
به عنوان مثال، آزمایشات بالینی نشان داد که خوردن روزانه ۱۰۰ گرم آلو (حدود ۱۰ آلو) به مدت یک سال موجب بهبود تراکم استخوانی استخوان های ساعد و پایین ستون فقرات و کاستن علائم چرخش استخوان می شود.

1400/12/02
10:37:22
5.0 / 5
880
تگهای خبر: بدن , بیمار , بیماری , تغذیه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۴
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir