مطالعات نشان می دهد؛

ادویه ها در کاهش فشارخون موثرند

ادویه ها در کاهش فشارخون موثرند

فشار خون بالا خطر بیماری قلبی و سکته مغزی را بیشتر می کند که هر دو از علل اصلی مرگ و میر هستند.



به گزارش اسنک به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز تودی، سفارش های تغذیه ای در مورد چگونگی کاهش فشار خون اغلب شامل استفاده از گیاهان و ادویه ها بجای نمک برای طعم دادن به وعده های غذایی است. با این وجود، کارشناسان اطلاعات کمی در مورد فواید گیاهان و ادویه جات برای سلامتی دارند.
نتایج مطالعه اخیر نشان میدهد که رژیم غذایی غنی از گیاهان و ادویه ها ممکنست فشار خون را در افراد در معرض خطر بیماری قلبی عروقی کم کند.
فشار خون درمان نشده خطر ابتلاء به بیماریهای قلبی عروقی مانند حمله قلبی، سکته مغزی، نارسایی قلبی، بیماری کلیوی، از دست دادن بینایی و لطمه به رگ های خونی را بیشتر می کند.
محققان دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا اخیراً تأثیر مصرف طولانی مدت گیاهان و ادویه ها بر عوامل خطر بیماریهای قلبی عروقی را بررسی کردند.
آنها دریافتند که میزان بالاتری از گیاهان و ادویه ها در غذا موجب کاهش فشار خون ۲۴ ساعته می شود.
«پنی کریس اترتون»، سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «ما از قبل در مورد اثرات خیلی از شاخصهای سبک زندگی، خصوصاً عوامل رژیم غذایی، که می توانند فشار خون را بالا برند مانند سدیم، الکل، و کافئین، و سایر عواملی که می توانند فشار خون را کاهش دهند، مانند پتاسیم، منیزیم و کلسیم، کاهش وزن، فعالیت بدنی و برخی ویتامین ها، همچون فولات و ویتامین D در صورت مصرف کم، می دانستیم. اما اثرات کاهش فشار خون بوسیله گیاهان و ادویه ها جدید است.»
در مجموع ۷۱ شرکت کننده ۳۰ تا ۷۵ ساله در این مطالعه حضور داشتند. همه شرکت کنندگان یک یا چند عامل خطر برای بیماری قلبی عروقی داشتند و دارای اضافه وزن یا چاقی بودند.
سپس پژوهشگران بطور تصادفی شرکت کنندگان را در یکی از سه گروه قرار دادند. هر گروه از یکی از سه رژیم غذایی پیروی می کرد: رژیم غذایی کم ادویه، رژیم غذایی با ادویه متوسط، یا رژیم غذایی پر ادویه. این رژیم ها به ترتیب شامل مصرف روزانه ۰.۵ گرم، ۳.۳ گرم و ۶.۶ گرم گیاهان و ادویه جات بودند. گیاهان و ادویه ها شامل دارچین، زردچوبه و پونه کوهی بود.
شرکت کنندگان به مدت ۴ هفته رژیم غذایی خودرا دنبال کردند و در این بین ۲ هفته استراحت داشتند. در آخر هر دوره رژیم غذایی، شرکت کنندگان در معرض ارزیابی های بعدی قرار گرفتند.
این مطالعه نشان داد که رژیم غذایی پر ادویه در مقایسه با رژیم غذایی با ادویه متوسط و کم ادویه، موجب بهبود فشار خون ۲۴ ساعته می شود.
محققان هیچ تأثیری از رژیم های غذایی بر کلسترول بد، نشانگرهای قند خون، عملکرد عروقی یا استرس اکسایشی مشاهده نکردند.
محققان بر انجام تحقیقات بیشتر دراین زمینه تاکید دارند.

1400/08/28
22:31:10
5.0 / 5
96
تگهای خبر: بدن , بیمار , بیماری , تغذیه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir