یك متخصص طب سنتی بیان كرد؛

راه های تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با کرونا

راه های تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با کرونا

اسنک: یک متخصص طب سنتی درباب تغذیه مناسب برای مقابله با بیماری کرونا و تقویت سیستم ایمنی بدن به ارائه نکاتی پرداخت.



علیرضا یارقلی، در گفتگو با خبرنگار مهر درباب تغذیه مناسب برای مقابله با بیماری کرونا و تقویت سیستم ایمنی بدن، اظهار داشت: مسئله بسیار مهم درباب مقابله با ویروس کرونا و تقویت سیستم ایمنی بدن رعایت رژیم غذایی مناسب و رعایت بایدها و نبایدهای تغذیه ای است که از اهمیت بسیار زیادی برخوردار می باشند.
این متخصص طب سنتی اضافه کرد: همچون ادویه ها و گیاهان دارویی که می توانند تقویت کننده سیستم ایمنی بدن باشند می توان به آویشن، دارچین، سیاهدانه، زردچوبه، مرزنجوش، گل گاو زبان، بابونه، زعفران، هل، رزماری اشاره نمود.
وی بیان کرد: مصرف دمنوش بارهنگ که در زخم های ریوی و بیماری سل مؤثر است و بالنگو که برای افزایش مقاومت بدن مفیدست در کنار سبزیجاتی مانند چغندر، کدو حلوایی، کلم قمی، کدو سبز، کرفس، هویج، زردک، ریحان، نعنا، پونه و نخود سبز در تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مؤثر هستند.
یارقلی عنوان کرد: مصرف سیاه دانه در تمام افراد (در افراد با مزاج گرم و خشک با احتیاط بیشتر) در کنار عسل، سرکه و دانه کتیرا همین طور مصرف توت خشک در صورت عدم منع مصرف ۵ تا ۱۰ عدد روزانه، انجیر خیس شده در آب، آناناس، برگه زردآلو، فالوده سیب، عناب، مرکبات، سیب، شلغم و استفاده از جو و برنج در انواع سوپ و آش در زمان شیوع ویروس کرونا سفارش می شود
وی اظهار نمود: توجه به این نکته لازم است که افراد از مصرف گوشت قرمز و انواع ماهی، همین طور از مصرف گوجه فرنگی، بادمجان، قارچ، ذرت، سیر و پیاز خام؛ سرخ کردنی ها، سس قرمز و سفید، رب گوجه و ادویه های تند پرهیز کنند.
این متخصص طب سنتی با اشاره به این که چنانچه فردی جزو افراد پرخطر است برای مثال مبتلایان به دیابت دست کم یک دفعه حجامت انجام دهند اشاره کرد: اگر افراد حالاتی مانند افسردگی و کاهش توان کاری را در خود مشاهده نمودند سفارش می شود شربتی حاوی ۴/‏۳ لیوان آب ۳ قاشق غذاخوری گلاب و ۱ قاشق مرباخوری عسل میل کنند.
یارقلی با اعلان اینکه از مصرف شیر به ویژه به هنگام تب پرهیز شود اظهار داشت: بهتر است در در وعده صبحانه نان سنگک جایگزین نان لواش، باگت و نان های صنعتی شود همین طور در روزهای ابتلاء به کرونا از چای غیر عطری و کم رنگ؛ سوپ و آش های سبک و سریع الهضم استفاده گردد.
وی در آخر اشاره کرد: پرهیز از مصرف گوشت های یخ زده، سوسیس و کالباس از مواردی است که توجه به آن از اهمیت بسیار بالایی برخوردارست.


منبع:

1400/06/12
14:08:07
5.0 / 5
1365
تگهای خبر: بدن , بیمار , بیماری , تغذیه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۴
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir