نمک اضافی چگونه به کلیه ها صدمه می زند

نمک اضافی چگونه به کلیه ها صدمه می زند

به گزارش اسنک، سدیم یک ماده معدنی است که بدن برای عملکرد خوب به آن نیاز دارد. وقتی سدیم را با ماده معدنی کلرید ترکیب می کنید، این دو ماده نمک خوراکی را می سازند.


به گزارش اسنک به نقل از ایسنا، سدیم به خیلی از غذاهای فرآوری شده همچون غذاهای بسته بندی شده و منجمد اضافه می شود.
همینطور خیلی از مردم نمک سفره را برای طعم دادن به غذای خود اضافه می کنند. با این وجود به قول دکتر «ایوان پورتر»، یک متخصص مایو کلینیک، افزودن نمک زیاد به رژیم غذایی چیز خوبی نیست. داده های یک مطالعه اخیر در JAMA Network Open نشان داد که افزودن نمک به غذا می تواند خطر مبتلا شدن به بیماری مزمن کلیوی را افزایش دهد.
کلیه های شما میزان سدیم را در بدن متعادل می کنند و اگر آنرا بیش از اندازه مصرف کنید، مقدار اضافی در خون شما جمع می شود. قلب شما برای پمپاژ بیشتر کار می کند و فشار خون را زیاد می کند و خطر بیماری قلبی، سکته مغزی و بیماری کلیوی افزایش خواهد یافت.
دکتر پورتر می گوید: بیماری مزمن کلیوی هنگامی اتفاق می افتد که کلیه شما مشکلاتی با فیلتر کردن مواد زائد و سموم خون دارد.
سدیم به اغلب غذاهای فرآوری شده اضافه می شود. همینطور در خیلی از چاشنی ها هم وجود دارد. ازاین رو دریافت سدیم بیشتر از نیازمان بسیار آسان است.
به گزارش نشریه تخصصی «مدیکال اکسپرس»، حد سفارش شده روزانه سدیم ۲۳۰۰ میلی گرم یا حدود یک قاشق چایخوری است. همینطور دکتر پورتر خواندن برچسب مواد غذایی را در هنگام خرید آنها سفارش می کند.




منبع:

1402/12/08
12:27:48
5.0 / 5
259
تگهای خبر: بدن , بیمار , بیماری , خرید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۲
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir