بهفر عنوان كرد؛

نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی

نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی

اسنک: سرپرست اداره کل فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، از نظارت بهداشتی بر کارگاه های کوچک تولید کننده فرآورده های غذایی آگاهی داد.


به گزارش اسنک به نقل از مهر، عبدالعظیم بهفر اظهار داشت: دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور بازوهای اجرائی معاونت غذا و دارو هستند که در هر یک از این دانشگاه ها این معاونت مستقر بوده و نسبت به بررسی و بازرسی مراکز عمده توزیع فرآورده های سلامت محور اقدام می کنند. وی ادامه داد: در صورت مشاهده تولید بدون مجوز یا واردات فاقد آن بعد از توقیف محصول یا کالا، صاحب آن نیز به مراجع قضائی معرفی و تا حصول نتیجه، پرونده پیگیری می شود. بهفر افزود: این اداره کل در هر مرکز تولید فرآورده های غذایی مسئول فنی را به عنوان نماینده خود دارد که کنترل کیفیت کالاها را به عهده دارد پس چنانچه تخلفی صورت بگیرد ضمن پیگیری موضوع از مسئول فنی به عنوان نماینده ما، با صاحب کارخانه نیز برخورد صورت می گیرد و از عرضه محصول در سطح عرضه جلوگیری می شود. وی همین طور درباب نظارت بر کارگاه های کوچک که تعدادشان در کشور هم رو به افزایش است، بیان داشت: کارگاه های سنتی دارای شناسه نظارت کارگاهی هستند که کالاهای خودشان را به لابراتوار های مورد تأیید سازمان غذا و دارو ارائه می دهند و چون فعالیت قانونی دارند در نظارت های ما رصد می شوند و با لحاظ شرایط قابل اعتماد مردم هستند.


منبع:

1403/02/13
13:32:42
5.0 / 5
118
تگهای خبر: پزشك , سازمان , سلامت , غذا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir