مسئول تغذیه بیمارستان بهارلو عنوان كرد؛

نقش كارشناسان تغذیه بیمارستان ها در كنترل بیماری كرونا

نقش كارشناسان تغذیه بیمارستان ها در كنترل بیماری كرونا

به گزارش اسنک مسئول تغذیه بیمارستان بهارلو، بر اهمیت نقش کارشناسان تغذیه در دوران پاندمی کرونا تاکید نمود.


به گزارش اسنک به نقل از مهر، سمانه محسن آبادی مسئول تغذیه بیمارستان بهارلو اظهار داشت: در دوران پاندمی کرونا وظیفه کارشناسان تغذیه در حیطه های کنترل و جلوگیری از شیوع بیماری کرونا با رعایت تمامی موارد بهداشتی و عرضه خدمات غذایی به بهترین شکل انجام شد. کارشناس ارشد تغذیه اضافه کرد: با عنایت به پاندمی کرونا، وظیفه ما کارشناسان تغذیه در حیطه های کنترل و جلوگیری از شیوع بیماری با رعایت تمام موارد بهداشتی و کسب تجربیات و به روز رسانی اطلاعات در زمینه مشاوره تغذیه بیماران و همینطور عرضه خدمات غذایی به بهترین شکل در این دوران سنگین تر از قبل شد. وی اظهار داشت: با عنایت به تجربیات فعلی و فشار کاری جسمی و روانی همکاران بنده و اهمیت خدمات و امور تغذیه در بیمارستان ها، مهم ترین مبحث جذب نیروی تغذیه و پس از آن هم ایجاد انگیزه و نشاط کاری برای همکاران است. مسئول تغذیه بیمارستان بهارلو اضافه کرد: همچنین، آنچه می بایست بیشتر از پیش مورد توجه قرار گیرد، بازسازی و تجهیز فضای آشپزخانه بیمارستان ها است.

1399/12/23
12:11:02
0.0 / 5
391
تگهای خبر: بیمار , بیماری , تغذیه , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۱
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir