مصرف زیاد میوه خشک قندخون را بالا می برد
به گزارش اسنک، بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، مصرف زیاد میوه خشک قندخون را بالا می برد.
به گزارش اسنک به نقل از وبدا، یکی از باورهای نادرست رایج در بین برخی افراد دیابتی این است که قند تنها در گروه قند و شکر وجود دارد و مصرف زیاد میوه، کشمش یا سایر میوه های خشک در طول روز مشکلی برای قند خون ایجاد نمی کند؛ در حالیکه این تصور از نظر علمی صحیح نیست. قند موجود در میوه ها به آسانی در بدن جذب شده و می تواند باعث افزایش قند خون شود، خصوصاً زمانی که فیبر میوه حذف شده و بصورت آبمیوه مصرف شود. میوه های خشک مانند کشمش و توت هم باآنکه آب خویش را از دست داده اند، اما همچنان حاوی قند قابل توجهی هستند و تنها حجم آب آنها کم شده است. برمبنای سفارش های تغذیه ای دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، خیلی از گروههای غذایی همچون نان و غلات، میوه ها، سبزیجات، لبنیات، حبوبات و قندهای ساده حاوی کربوهیدرات هستند. نکته اساسی در کنترل قند خون، مصرف مقادیر مشخص و تنظیم شده از این گروه هاست. مصرف بیش از اندازه هر یک از منابع کربوهیدرات، حتی میوه ها، می تواند منجر به افزایش قند خون شود. به صورت مثال، دو قاشق غذاخوری کشمش معادل یک واحد میوه به حساب می آید و حدود ۱۵ گرم قند دارد. افراد دیابتی به طور معمول مجاز به مصرف ۲ تا ۴ واحد میوه در روز هستند که در صورت تمایل، تنها یک واحد از آن می تواند به میوه های خشک مانند کشمش اختصاص پیدا کند. بنابراین، زیاده روی در مصرف میوه ها و میوه های خشک، بر خلاف تصور رایج، می تواند سبب افزایش قند خون در افراد دیابتی شود و رعایت تعادل و برنامه ریزی غذایی برای حفظ سلامت این افراد ضروری می باشد.
میوه های خشک مانند کشمش و توت هم اگرچه آب خود را از دست داده اند، اما همچنان حاوی قند قابل توجهی هستند و تنها حجم آب آنها کم شده است. برمبنای سفارش های تغذیه ای دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، بسیاری از گروه های غذایی همچون نان و غلات، میوه ها، سبزیجات، لبنیات، حبوبات و قندهای ساده حاوی کربوهیدرات هستند.
منبع: snacu.ir
این مطلب اسنک را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب