رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لبنیات تهران عنوان كرد؛

آزمایش بار میکروبی در فرآورده های لبنی سنتی

آزمایش بار میکروبی در فرآورده های لبنی سنتی

به گزارش اسنک، رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لبنیات تهران، از آزمایش بار میکروبی در فرآورده های لبنی سنتی اطلاع داد.


به گزارش اسنک به نقل از مهر، سودابه سنگچی اظهار داشت: ادارات دامپزشکی و بهداشت در چارچوب بازدید مشترک به صورت دوره ای زمانبندی و غیر مترقبه، تمامی مراکز تولید و عرضه فرآورده های لبنی سنتی را از چهار بعد بهداشت فردی، مواد غذایی، ابزار و تجهیزات و ساختمان برابر دستورالعمل فنی و بهداشتی واحدهای تولید عرضه و توزیع فرآورده های لبنی صنفی به شماره ۱۸۰۳۹۲۲۱ مورد بازدید و بازرسی دقیق و همه جانبه قرار می دهند. وی ادامه داد: در این بازرسی ها از لبنیات موجود در مراکز تولید و توزیع از جمله، شیر، دوغ پنیر خامه، ماست، کشک سرشیر و کره، مطابق با استاندارد ملی ایران به شماره ۳۲۶، استاندارد سازمان استاندارد ایران به شماره ۱۶۴ دستورالعمل اجرایی بازرسی بهداشت محیط و دستورالعمل خودکنترلی و خوداظهاری به شماره ۱۸۰۳۹۲۰۲ نمونه برداری شده و در لابراتوار های مورد تأیید وزارت بهداشت، از جهاتی از قبیل اسیدیته شیرخام بر حسب اسید لاکتیک وجود بروسلوز ویروس تب مالت بار میکروبی و پروتئین تحت آزمایش قرار می گیرند. سنگچی تصریح کرد: با عنایت به جوشاندن شیرخام با درجه حرارت بالای ۷۲ درجه سانتیگراد عملاً وجود بروسلوز ویروس تب مالت منتفی است. وی افزود: از طرفی مراکز توزیع هم علاوه بر رعایت بهداشت فردی و ساختمان از سردخانه استاندارد نگهداری شیر استفاده می نمایند که نقش به سزایی در سلامت فرآورده های لبنی ایفا می کند. رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لبنیات تهران اظهار داشت: علاوه بر بازرسی های صورت گرفته توسط تیم های ادارات دامپزشکی و بهداشت، سازمان تعزیرات حکومتی هم بهداشت محیط و مواد عرضه شده لبنی را مورد بازرسی مداوم قرار داده و در موارد تخلف برابر قانون تعزیرات حکومتی امور بهداشتی و درمانی مصوب ۱۳۶۷/۱۱/۲۳ مجمع تشخیص مصلحت نظام (خاصه ماده (۳۷)) برخورد می کند.


منبع:

1402/04/15
15:58:33
5.0 / 5
366
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir