یك متخصص تغذیه و رژیم درمانی عنوان كرد؛
محبوب ترین فست فود دنیا چه بلایی سرتان می آورد
به گزارش اسنک، یک متخصص تغذیه با اعلان اینکه سدیم موجود در گوشت های فرآوری شده خطر فشار خون و سرطان معده را بیشتر می کند، اظهار داشت: با مصرف پیتزا؛ مقدار زیادی نیتریت، چربی، سدیم و کالری وارد بدن ما می شود.
به گزارش اسنک به نقل از مهر، گلبن سهراب، با اشاره به این که یکی از مواد تشکیل دهنده پیتزا گوشت های فرآوری شده مثل سوسیس و کالباس است، اظهار داشت: برای تهیه سوسیس و کالباس به گوشت قرمز نیتریت سدیم اضافه می شود که رنگ قرمز گوشت تثبیت، طعم آن بهتر و فعالیت باکتری ها کم شود. وی ادامه داد: نیتریت در بدن به نیتروزآمین ها تبدیل می شود که طی تحقیقات سرطان زا بودن این ماده ثابت شده است. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به این که به گوشت هایی که برای تهیه سوسیس و کالباس استفاده می شود، چربی بیشتری هم اضافه می شود، اشاره کرد: چربی های اشباع موجب افزایش ریسک ابتلاء به بیماریهای قلبی و عروقی می شود و چربی های ترانس نیز خطر بروز انواع سرطان ها را بالا خواهد برد. این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اعلان اینکه سدیم موجود در گوشت های فرآوری شده خطر فشار خون و سرطان معده را نیز افزایش می دهد، اظهار داشت: البته این مشکلات و مضرات به کالباس ختم نمی گردد، بلکه بحث پنیر پیتزا که یک چهارم وزن آنرا چربی اشباع تشکیل می دهد نیز مطرح است. وی افزود: با مصرف پیتزا؛ نیتریت، چربی اشباع و ترانس، سدیم و کالری زیادی وارد بدنمان می شود. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به این که هر برش پیتزا بسته به سایز بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ کیلوکالری انرژی دارد، افزود: عمدتا پیتزا به تنهایی مصرف نمی گردد و به طور معمول افراد پیتزا را با نوشابه میل می کنند که هر قوطی ۳۰۰ ملی لیتری ۱۴۰ کیلوکالری دارد.
منبع: snacu.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب