دستاورد جدید محققان؛

آدامسی که سبب کاهش گسترش کروناویروس می شود

آدامسی که سبب کاهش گسترش کروناویروس می شود

اسنک: برمبنای مطالعه اخیر پژوهشگران، یک آدامس آزمایشی جدید می تواند میزان ذرات کروناویروس را در بزاق کم کند و سرعت انتقال را کُند نماید.



به گزارش اسنک به نقل از مهر به نقل از وب مِد، این آدامس حاوی پروتئینی است که ذرات ویروس را به دام می اندازد و می تواند انتشار قطرات آلوده به ویروس را زمانی که افراد آلوده به ویروس صحبت می کنند، نفس می کشند یا سرفه می کنند، محدود کند.
به گفته محققان: «جویدن آدامس حاوی پروتئین های که ویروس را به دام می اندازند، یک شیوه کلی مقرون به صرفه برای محافظت از بیماران در مقابل عفونت های مجدد ویروس دهانی بوسیله کاهش حجم یا به حداقل رساندن انتقال به دیگران است».
محققان دانشگاه پنسیلوانیا آدامس را در لوله های آزمایش با بهره گیری از نمونه های بزاق بیماران کرونائی بستری در بیمارستان مورد آزمایش قرار دادند.
این آدامس حاوی کپی هایی از پروتئین ACE۲ روی سطوح سلولی است، پروتئینی که کروناویروس از آن برای شکستن سلول ها و آلوده کردن آنها استفاده می نماید.
در طی آزمایشات در لوله آزمایش، ذرات ویروس به گیرنده های ACE۲ در لثه متصل شدند. بگفته پژوهشگران، بار ویروسی در نمونه ها بیش از ۹۵ درصد کم شد.
این آدامس حس و طعمی شبیه آدامس معمولی دارد و می توان آنرا برای سال ها در دمای معمولی نگهداری کرد. بگفته پژوهشگران جویدن آدامس به مولکول های پروتئین ACE۲ لطمه نمی رساند.
به گفته پژوهشگران، استفاده از آدامس برای کاهش بار ویروسی در بزاق به کوشش های جهانی برای واکسیناسیون می افزاید و می تواند در کشورهایی که واکسن ها به شکل گسترده در دسترس یا مقرون به صرفه نیستند، مفید باشد. این آدامس از مواد گیاهی تولید می شود.
در حال حاضر این آدامس هنوز جهت استفاده در دسترس نیست، اما پژوهشگران در ایالات متحده به آزمایش آن ادامه خواهند داد.


منبع:

1400/09/09
13:36:17
5.0 / 5
1216
تگهای خبر: بیمار , پروتئین
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۱
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir