زایمان لاكچری به قیمت مشكلات مغزی، قلبی و كبدی نوزاد؛

مسابقه ای كه هر كس زودتر برسد بازنده است!

مسابقه ای كه هر كس زودتر برسد بازنده است!

به گزارش اسنك البرز رئیس انجمن پزشكان كودك البرز با اشاره به اینكه صرفا برای یك هفته چند روز دیرتر یا زودتر متولد شدن به كسی جایزه نمی دهند، اضافه كرد: اتفاقا این مسابقه ای است كه اگر كسی زودتر برسد بازنده خواهد بود.



محمد زنوزی راد در گفت و گو با ایسنا ضمن اشاره به اینکه تاریخ تولد یک عدد است و والدین نباید به خاطر اینکه فرزندشان در تاریخ رندی مثل ۹.۹.۹۹ به دنیا بیاید ریسک کنند و سلامن نوزادشان را به خطر بیندازند، اظهار نمود: در هر ثانیه حدود چهار هزار سلول عصبی در بدن جنین شکل می گیرد ازاین رو اگر نوزاد نارس و زودهنگام متولد شود، به سلامتی او صدمه وارد خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه بیشترین آمار مرگ و میر نوزادان در ارتباط با سال اول تولد است، افزود: ۸۰ درصد مرگ و میرهای نوزادان کمتر از یکسال در ماه اول تولد رخ می دهد و این نشان داده است شانس زنده ماندن نوزادان نارس به مراتب کمتر از نوزادانی است که بعد از تکمیل چرخه ۹ ماهه تکامل در رحم مادر به دنیا می آیند.

وی ضمن اشاره به اینکه اصرار بر تاریخ تولد لاکچری و زایمان در وقت غیر طبیعی و سزارین، منجر به صدمه سیستم ایمنی بدن کودک می شود، اضافه کرد: از علل شایع فلج مغزی که به دلیل نرسیدن خون به مغز ایجاد می شود، تولد نوزاد نارس است، علائمی که در ابتدا امکان دارد چندان محسوس نباشد ولی بعدها در چارچوب عدم توانایی کودک در ارتباط کلامی یا شنیداری بروز می کند.

رئیس انجمن پزشکان کودک البرز افزود: برای حفظ سلامت فرزندانمان لازم است تلاش نماییم نوزاد با سن کمتر از ۳۷ هفته به دنیا نیاید تا گرفتار مشکلات اعضای بدن مانند مغز، قلب، کبد، کلیه، روان، کاهش میزان تولید خون و کمبود مواد معدنی همچون کلسیم و آهن نشود.

زنوزی راد ضمن اشاره به دیگر عوارض زایمان زودرس توضیح داد: در زایمان زودهنگام، دور سر کوچک تر، قد کوتاه تر، ظرفیت کمتر روده برای جذب و هضم ظرفیت کم کبد و کلیه برای دفع سموم به فرزند تحمیل می شود.

این مسئول با اشاره به اینکه صرفا برای یک هفته چند روز دیرتر یا زودتر متولد شدن به کسی جایزه نمی دهند، اضافه کرد: اتفاقا این مسابقه ای است که اگر کسی زودتر برسد بازنده خواهد بود.

این متخصص کودک اظهار داشت: با عنایت به این که هیچ بیمارستانی در کشور وجود ندارد که بیمار کرونایی نداشته باشد و هیچ بیمارستان ایزوله در کشور وجود ندارد از مردم خواست تا در تمام بیمارستانها رعایت اصول بهداشتی را جدی بگیرند و به منظور زایمانی که نام لاکچری به آن داده اند به بیمارستانها هجوم نبرند.

وی در انتها در پاسخ به اینکه آیا آماری از کودکان نارس استان وجود دارد، اظهار داشت: در کشور ما اطلاع رسانی انقدر شفاف نیست که حتی من بعنوان رئیس انجمن پزشکان کودک استان آمار زایمان های زودرس و نوزاد نارس را دراختیار داشته باشم.





منبع:

1399/09/09
18:38:12
5.0 / 5
1518
تگهای خبر: بدن , بیمار , پزشك , سلامت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir