جندقی اعلام كرد؛

نانوایی ها نان ساده پخت کنند

نانوایی ها نان ساده پخت کنند

به گزارش اسنک، رئیس مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت با تکیه بر لزوم طبخ نان مطابق استاندارد ملی، اظهار داشت: طبخ نان ساده در اولویت نانوایی ها باشد.


به گزارش اسنک به نقل از مهر، جعفر جندقی اضافه کرد: مراکز طبخ نان از چهار جهت شامل بهداشت فردی، بهداشت ساختمان، بهداشت تجهیزات مورد استفاده و بهداشت ماده غذایی خام مورد بررسی قرار می گیرند. وی در رابطه با افزودن موادی نظیر سبوس و انواع سبزیجات و کنجد به نان توسط نانوایی ها و مباحث در رابطه با سلامت آن، اظهار داشت: دراین زمینه استاندارد ملی وجود دارد که در آن فهرستی از موادی که در حین طبخ نان میتوان به نان اضافه کرد وجود دارد و موادی مانند کنجد و سیاه دانه هم در این فهرست وجود دارد که مقدار مورد استفاده آنها باید رعایت شود. رئیس مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: نانوایی ها حق ندارند تمام نان هایی که طبخ می کنند نان کنجدی باشد چونکه برخی افراد امکان دارد نسبت به مصرف کنجد یا سیاه دانه حساسیت داشته باشند، ازاین رو نانی که طبخ می شود باید مطابق استاندارد بوده و ابتدا پخت نان ساده در اولویت باشد و بر حسب تقاضای مشتری می توانند موادی مانند کنجد و سیاه دانه هم به نان اضافه نمایند.

1403/02/02
15:02:51
5.0 / 5
127
تگهای خبر: استاندارد , سبزیجات , سلامت , غذا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۵
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir