خواص دارچین برای سلامتی

خواص دارچین برای سلامتی

به گزارش اسنک، دارچین از پوست درخت دارچین تهیه می شود و از دیر باز هم بعنوان ادویه و هم بعنوان دارویی سنتی استفاده شده است.


به گزارش اسنک به نقل از «وب ام دی»، از دارچین میتوان در غذاها و نوشیدنی های مختلف بهره برد.
دارچین فواید مختلفی برای سلامتی ما دارد که در ادامه به بعضی از آنها خواهیم پرداخت.
* کاهش قند خون
چندین مطالعه روی بزرگسالان و حیوانات مبتلا به دیابت نشان داده است که دارچین می تواند به کاهش قند خون کمک نماید. با این وجود دانشمندان هنوز نمی دانند که دارچین چگونه امکان دارد به کاهش قند خون کمک نماید. همینطور معلوم نیست که مصرف چه مقدار دارچین در این حوزه مفید می باشد و اثرات آن تا چه مدتی باقی خواهد ماند.
* افزایش متابولیسم
بر مبنای یک مطالعه آزمایشگاهی، یک نوع روغن موجود در دارچین به نام «سینامالدئید» می تواند سلول های چربی در بدن شما را هدف قرار دهد و سبب شود که انرژی بیشتری بسوزانند. این خصوصیت دارچین می تواند برای افرادی که خواهان کاهش وزن خود هستند، مفید باشد.
* کمک به سلامت پوست
داده های یک مطالعه کوچک نشان داده است که دارچین می تواند با انواع باکتری هایی که عامل آکنه هستند، مبارزه کند. یک مطالعه آزمایشگاهی کوچک دیگر هم نشان داده است که دارچین می تواند تولید کلاژن را تقویت کند که این ماده هم نقش موثری در جوانی و شادابی پوست دارد.
* کمک به درمان سرطان
در مطالعاتی که روی حیوانات یا سلول های رشد یافته در لابراتوار ها انجام شده، دارچین توانایی خویش را در کُند کردن رشد سلول های سرطانی و حتی از بین بردن سلول های تومور نشان داده است. با این وجود برای تعیین نقش دارچین در درمان و جلوگیری از سرطان به مطالعات دقیق و بیشتری روی انسان ها نیاز داریم.
* کاهش فشار خون
چندین مطالعه نشان داده است که خوردن دارچین هر روزه و به مدت سه ماه می تواند فشار خون سیستولیک (عدد بالا) را تا پنج واحد کم کند. هرچند به قول متخصصان، مطالعات بیشتری جهت بررسی تأثیر مصرف دارچین بر کاهش فشار خون، میزان مصرف و ماندگاری اثر آن مورد نیاز است.
* محافظت از مغز
در مطالعه ای در یک محیط آزمایشگاهی، دارچین روند انباشت پروتئین مغز را که نشانه بیماری آلزایمر است، متوقف کرده است. در مطالعه دیگری که روی موش ها انجام شد هم نشان داده شد که دارچین باعث بهبود حافظه در آنها شده است. با این وجود، انجام مطالعات بیشتری جهت بررسی این تاثیرات روی انسان ها لازم است.
* کاهش التهاب
در یک مطالعه آزمایشگاهی اخیر که ۱۱۵ نوع غذا را مورد بررسی قرار داد، مشخص شد که دارچین با التهاب مبارزه می کند. از آنجاییکه بیماری های التهابی مانند آرتریت روماتوئید با افزایش سن شایع تر می شوند، تحقیقات بیشتری در این حوزه لازم است تا مشخص شود که استفاده از دارچین بعنوان یک درمان طبیعی برای افراد مسن که چنین شرایطی دارند، مناسب می باشد یا خیر.
* کاهش کلسترول
هنگامی که ۶۰ بزرگسال در یک مطالعه کوچک هر روز حدود ۱/۴ قاشق چایخوری دارچین را به مدت ۴۰ روز مصرف کردند، کلسترول LDL (بد) آنها کاهش پیدا کرد. تحقیقات دیگر نشان داده است مقادیر مشابه دارچین که روزانه تا ۱۸ هفته خورده می شود، می تواند LDL و همینطور کلسترول کلی را کم کند و در عین حال کلسترول HDL (خوب) را افزایش دهد. با این وجود هنوز خیلی زود است که دارچین را بعنوان درمانی برای کلسترول بالا سفارش نماییم.
* مبارزه با باکتری ها
دارچین می تواند با خیلی از انواع باکتری هایی که افراد را بیمار می کنند، مبارزه کند. شاید بتوان از آن بعنوان یک نگهدارنده طبیعی در غذاها و لوازم آرایشی هم بهره برد.
* مبارزه با عفونت های قارچی
به نظر می آید دارچین این قدرت را دارد که قارچ «کاندیدا آلبیکانس» را که سبب بیشتر عفونت های قارچی می شود از بین ببرد.




منبع:

1402/05/23
11:16:08
5.0 / 5
313
تگهای خبر: بدن , بیمار , بیماری , پروتئین
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۵
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir