مدیركل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت خبر داد؛

اجرای یازدهمین بسیج ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم

اجرای یازدهمین بسیج ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، اظهار داشت: درصدد هستیم با اطلاع رسانی صحیح، دانش تغذیه ای مردم را در کنار رعایت پروتکل های بهداشتی، ارتقا دهیم.


به گزارش اسنک به نقل از مهر، زهرا عبداللهی، از شروع یازدهمین بسیج ملی اطلاع رسانی تغذیه با شعار «تغذیه سالم برای پیش گیری از کرونا» از ۱۵ تا ۳۰ دی ماه ۹۹ آگاهی داد و اضافه کرد: بااینکه رعایت الگوی غذایی سالم در وضعیت عادی لازمه برخورداری از سلامت است، اما در بحران هایی مانند کرونا، تبعیت از یک الگوی تغذیه ای سالم یکی از با اهمیت ترین و اساسی ترین عوامل در تقویت سیستم ایمنی و حفظ سلامت شمرده می شود. وی افزود: افراد مبتلا به بیماریهای غیرواگیر از جمله، بیمارهای قلبی عروقی، کبدی، پرفشاری خون، دیابت، آسم و مشکلات تنفسی، بیماران سرطانی و مبتلایان به اضافه وزن و چاقی، بیش از بقیه مستعد مبتلاشدن به کرونا هستند. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به شرایط قرنطینه کرونائی در ماه های اخیر، اظهار نمود: خانه نشینی الزامی این روزهای کرونائی، خود یکی از عواملی است که مصرف تنقلات و فست فود ها را افزایش داده است. مواد غذایی که پرنمک، شیرین و پر چرب هستند، زمینه ساز اضافه وزن و چاقی و به تبع آن افزایش احتمال مبتلاشدن به کرونا، دیابت، پر فشاری خون، چربی خون بالا و مرگ ناشی از کووید ۱۹ را می افزایند. وی اشاره کرد: بنابراین، در این دوران باید بیشتر مراقب سلامتی خود بوده و به مواد غذایی و تنقلاتی که خریداری و مصرف می نماییم، توجه بیشتری داشته باشیم تا این دوران همه گیری را با سلامتی پشت سر بگذاریم. عبداللهی با تاکید براینکه در وضعیت فعلی همه گیری کرونا، بمنظور تقویت سیستم ایمنی و پیش گیری از مبتلاشدن به کووید ۱۹ باید توجه ویژه ای به مواد غذایی مصرفیمان داشته باشیم، اشاره کرد: در همین راستا، یازدهمین بسیج ملی تغذیه امسال از ۱۵ تا ۳۰ دی ماه با شعار «تغذیه سالم برای پیش گیری از کرونا» در سراسر کشور برگزار می گردد تا با اطلاع رسانی صحیح، دانش تغذیه ای مردم ارتقا یابد و با به کارگیری سفارش های علمی و استفاده از مواد غذایی ارزان، بتوانند در کنار رعایت پروتکل های بهداشتی، رعایت بهداشت فردی و زدن ماسک، سیستم ایمنی خودرا تقویت نمایند و از این بحران جهانی عبور نماییم. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در آخر اشاره کرد: یادمان باشد مصرف غذا و خوراکی و رفع گرسنگی یک نیاز حیاتی می باشد، اما مصرف مواد غذایی سالم یک هنر است.

1399/10/22
17:22:53
0.0 / 5
36
تگهای خبر: بیمار , بیماری , تغذیه , چربی
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۲
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir