یك صبحانه مقوی چه خصوصیت هایی دارد؟

یك صبحانه مقوی چه خصوصیت هایی دارد؟

به گزارش اسنك صبحانه یكی از وعده های اصلی و حائز اهمیت می باشد و تأثیر بسیار زیادی بر تأمین انرژی روزانه، سلامتی روان، جسم و بخصوص بهبود عملكرد مغز دارد.



به گزارش اسنک به نقل از مهر، بدون شک صبحانه یکی از مهم ترین وعده های غذایی روزانه است. این وعده حیاتی که با عنایت به تغییر سبک های زندگی عموماً نادیده گرفته می شود، تاثیر بسیار زیادی روی تأمین انرژی روزانه، سلامتی روان، جسم و بخصوص بهبود عملکرد مغز گروه های سنی مختلف دارد.
اگر از خصوصیت های یک صبحانه مقوی آگاه باشید، آماده کردن وعده صبحانه سخت نیست. علاوه بر نکاتی که در این مطلب به آنها اشاره خواهیم کرد، به شما پیشنهاد می نماییم تا نگاهی به بلاگ «روز خویش را با یک صبحانه سالم، ساده و سریع شروع کنید» هم داشته باشید.
در ادامه به ۳ خصوصیت اصلی وعده صبحانه اشاره شده است؛
مغذی و غنی
شاید این سوال برایتان پیش بیاید که منظور از صبحانه غنی و مغذی چیست؟
منظور از صبحانه غنی و مغذی صبحانه ای است که مواد معدنی و انرژی مورد نیاز روزانه تان را تأمین کند؛ استفاده از سبزیجات یکی از گزینه های پیش رو است. سبزیجات به علت فیبر، انواع ویتامین، مواد معدنی ضروری و قند پایین، بهترین انتخاب برای داشتن یک صبحانه سالم است. پیشگیری از انواع سرطان، تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش فشار خون، جلوگیری از ابتلاء به دیابت و بیماری های قلبی، نمونه هایی از فواید مصرف سبزیجات برای سلامتی است.
شاخص گلیسمی پایین
شاخص گلیسمی، معیاری برای دسته بندی سرعت افزایش قند خون در اثر مصرف غذاها است و نشان داده است مواد غذایی مختلف با چه سرعتی سبب افزایش قند خون می شوند. این دسته بندی از ۰ تا ۱۰۰ بوده و قند خالص دارای شاخص گلیسمی ۱۰۰ است.
صبحانه شما باید حاوی موادی با شاخص گلیسمی پایین باشد، چون که این مواد غذایی، سرعت جذب پایین تری دارند، به آرامی هضم می شوند، آزادسازی انرژی در آنها مدت زمان بیشتری طول می کشد و به طبع سبب احساس سیری طولانی مدت تر می شوند. حبوبات، مغزهای آجیل، دانه های گیاهی چون کنجد، زیتون، انواع سبزیجات و لبنیات همگی دارای شاخص گلیسمی پایین و گزینه های مناسبی برای صرف صبحانه هستند.
فاقد چربی
نیمرو، املت، سیب زمینی سرخ شده و انواع غذاهای چرب، همیشه انتخاب های هیجان انگیزی برای صبحانه هستند، اما متأسفانه یا خوشبختانه یکی دیگر از خصوصیت های یک صبحانه مقوی، چرب نبودن آن است!
صبحانه ای که با اضافه کردن روغن تهیه شده سبب احساس سنگینی در طول روز می شود، همینطور سبب می شود زودتر خسته شوید و در انجام کارهای روزانه کندتر پیش بروید. علاوه بر این مصرف غذاهای چرب می تواند سبب افزایش چربی خون و در نهایت سکته مغزی شود.
توصیه می نماییم تا مواردی که پیشتر به آنها اشاره شد را در هنگام تهیه صبحانه لحاظ کنید، چونکه در صورت رعایت نکردن، وعده صبحانه ای که صرف می کنید نه تنها انرژی مورد نیازتان را تأمین نمی کند و سبب احساس سیری شما نمی گردد بلکه مقدار کالری دریافتی تان را بالا می برد.
طبق خصوصیت هایی که برای یک صبحانه مقوی مطرح کردیم، کنجد و محصولات کنجدی می تواند گزینه مناسبی برای صبحانه باشد. وجود انواع ویتامین ها، مواد معدنی، آنتی اکسیدان، پروتئین، فیبر و اسیدهای چرب ضروری تنها نمونه هایی از خواص دانه های کنجد است. کارخانه حلوای عقاب با تولید طیف گسترده ای از فراورده های کنجدی، کار را برای آماده سازی صبحانه آسان تر کرده است. گروه حلوا، گروه کنجد، گروه کنجدبار، گروه کرم کنجد و گروه ارده نمونه هایی از گروه محصولات شرکت حلوای عقاب است که با عنایت به گوناگونی ذائقه ها و همینطور رعایت تمامی استانداردها همچون استاندارد IFC و BRC، تولید می شوند و می تواند دغدغه شما را نسبت به تهیه یک صبحانه مقوی، سالم و البته ساده برطرف کند.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

1399/03/11
13:46:50
5.0 / 5
159
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۱
لینک دوستان اسنك