انصاری عنوان كرد؛

آب بسته بندی چه مزیت هایی دارد

آب بسته بندی چه مزیت هایی دارد

اسنک: مدیرکل لابراتوار های مرجع سازمان غذا و دارو، درباب سلامت آب های بسته بندی، نکاتی را توضیح داد.


به گزارش اسنک به نقل از مهر، مهدی انصاری، با اعلان اینکه آب های بسته بندی دارای مزایای مختلفی هستند، از عدم وجود آلودگی های میکروبی و انگلی بیماری زا، وجود محدوده های مجاز املاح و فلزات سنگین و آفت کش ها به عنوان قسمتی از این مزایا یاد کرد و اظهار داشت: دلیل کنترل کیفیت این محصولات در محل تولید از منبع اصلی آب گرفته تا پایان پروسه است در صورتیکه برای آب چاه کنترلی وجود ندارد. وی با اعلان اینکه اظهارنظر در مورد این که مصرف آب چاه فقط منجر به بروز سنگ کلیه می شود، غیرمسئولانه و غیرکارشناسی است، تصریح کرد: آب چاه ها ممکنست آلودگی های زیادی داشته باشند که ممکنست به سبب نزدیکی به مناطق مسکونی، کشاورزی، مراکز صنعتی و منابع دیگر آب های زیرزمینی متصل آلودگی به ترکیبات آلی، نیترات و سولفات داشته باشد. انصاری افزود: در تولید و عرضه آب های بسته بندی، فرآیندهای صنعتی رعایت شده و مجوزهای لازم بعد از بررسی ها و آزمایشات گوناگون گرفتن می شود. هر محصول یک شرایط نگهداری دارد که توسط تولید کننده در بسته بندی محصول اعلام می شود که مصرف کننده، فروشنده و توزیع کننده ملزم به رعایت الزامات انبارداری، حمل و نقل و نگهداری هستند. مدیرکل لابراتوار های مرجع سازمان غذا و دارو اشاره کرد: اگر شرایط نگهداری هر محصولی رعایت نشود، طبیعی است که شاید خطراتی برای مصرف کننده به همراه داشته باشد و این هم محدود به یک فرآورده مانند آب بسته بندی شده نیست. ظروف بسته بندی پت در ایران و دنیا، مختص آب های آشامیدنی نیست بلکه در نوشابه ها، روغن های خوراکی، برخی لبنیات و شیشه های شیرخوری کودکان نیز از مواد پت استفاده می شود.


منبع:

1403/02/17
13:17:59
5.0 / 5
221
تگهای خبر: بیمار , بیماری , سازمان , سلامت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir