گزارش جدید محققان؛

دانه چیا به کاهش فشارخون و ریسک سرطان کمک می کند

دانه چیا به کاهش فشارخون و ریسک سرطان کمک می کند

اسنک: یک بررسی تحقیقاتی جدید نشان میدهد که مصرف دانه چیا ممکنست در کاهش فشار خون و کاهش خطر مبتلاشدن به سرطان موثر باشد.



به گزارش اسنک به نقل از مهر به نقل از هلث لاین، مقاله جدید نشان میدهد که دانه چیا ممکنست دارای خاصیت های غذایی باشند که به مدیریت فشار خون کمک کرده و از مزایای ضد التهابی برخوردار باشند.
دانه های چیا حاوی مواد مغذی زیر هستند:
• اسیدهای چرب اشباع نشده که می توانند سلامت قلبی عروقی را بهبود بخشند
• فیبر بالا که می تواند در تثبیت سطح قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ و بیماریهای مربوط به دستگاه گوارش کمک نماید
• پروتئینی که ممکنست به درمان سرطان و فشار خون بالا کمک نماید
• آنتی اکسیدان ها
• خصوصیات ضد میکروبی
محققان ژنوم چیا را بررسی کردند، این بدان مدلول است که آنها اطلاعات ژنتیکی آنرا در یک لابراتوار بررسی کردند.
محققان به ۲۹ ژن در دانه های چیا که به بیوسنتز چرب اشباع نشده (PUFA) و ۹۳ ژن که به خاصیت ژل تشکیل دهنده در پیرامون آن، کمک می نماید پی بردند.
به گفته پژوهشگران، این ترکیبات ممکنست فوایدی مانند اثرات ضد التهابی، تنظیم گلوکز و کنترل فشار خون داشته باشند.

1402/09/30
13:09:54
5.0 / 5
294
تگهای خبر: بیمار , بیماری , پروتئین , سلامت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir