مطالب اسنك

محققان پی بردند؛

غذاهای دریایی خطر قرارگیری در معرض مواد شیمیایی را می افزایند

غذاهای دریایی خطر قرارگیری در معرض مواد شیمیایی را می افزایند
رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی مطرح كرد

ضرورت تشکیل کمیسیون های تخصصی برای اجرای سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه

ضرورت تشکیل کمیسیون های تخصصی برای اجرای سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه
اسماعیل زاده تاكید كرد؛

برنامه تولید نان کامل را با قدرت ادامه می دهیم

برنامه تولید نان کامل را با قدرت ادامه می دهیم
محققان توصیه می كنند؛

استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد

استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد

نحوه جرم گیری اسپرسوساز بوش

نحوه جرم گیری اسپرسوساز بوش

اعزام نخستین گروه پزشکی ایران به حج عمره

اعزام نخستین گروه پزشکی ایران به حج عمره
جندقی اعلام كرد؛

نانوایی ها نان ساده پخت کنند

نانوایی ها نان ساده پخت کنند
یافته محققان كانادایی؛

توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست

توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست
یافته محققان ژاپنی؛

مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است

مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است
محققان پی بردند؛

رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند

رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir