مدیركل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت؛

میوه را جایگزین شیرینی و شكلات كنید

میوه را جایگزین شیرینی و شكلات كنید

اسنک: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، بر مصرف میوه بجای شیرینی و شکلات، به سبب مواد مغذی و ویتامین هایی که دارد، تاکید نمود.


به گزارش اسنک به نقل از مهر، زهرا عبداللهی، اظهار داشت: بطور کلی رعایت پروتکلهای دقیق بهداشتی در روزهای نوروز برای پیش گیری از کرونا ضروری می باشد. بدین سبب از دید و بازدیدها و دورهمی های فامیلی تا حد امکان باید اجتناب کرد. وی اشاره کرد: در صورت لزوم از انواع شیرینی های ساده و در اندازه کوچک برای پذیرایی استفاده کنید تا مهمانان با افزایش دریافت قند و چربی اضافی مواجه نشوند. خودتان نیز اگر مایل به مصرف شیرینی هستید از شیرینی های ساده و کوچک و به مقدار کم استفاده کنید. شیرینی های تازه که با مقادیر زیاد شکلات، خامه و یا ژله تهیه می شوند، میزان کالری بالایی دارند و مقادیر زیادی قند و چربی وارد بدن می کنند که علاوه بر اضافه وزن، بالا رفتن میزان چربی های خون را نیز به دنبال خواهند داشت. وی با اعلان اینکه مصرف زیاد مواد قندی و شیرینی سبب تضعیف سیستم ایمنی شده و از این طریق خطر ابتلاء و شدت بیماری کرونا را بیشتر می کند، اضافه کرد: سفارش می شود برای پیش گیری از اضافه وزن و چاقی که عامل خطر ابتلاء به کرونا است، بجای شیرینی یا شکلات، یک عدد میوه مصرف کنید. عبداللهی عنوان کرد: مصرف میوه و سبزی به سبب دارا بودن مواد مغذی مختلف همچون ویتامین های A، C، B، املاح معدنی آهن، منیزم، پتاسیم و موادآنتی اکسیدانی همچون فلاونویید و کارتنویید می تواند با تقویت سیستم ایمنی ما را در مقابل بیماریهای زیادی به ویژه کرونا بیمه کند. آنتی اکسیدان ها بوسیله ترکیب شدن با رادیکال های آزاد که به دنبال واکنش های اکسیداسیونی در بدن تولید می شوند از لطمه و تخریب سلول های بدن جلوگیری می کنند. در حقیقت مصرف سبزیجات رنگارنگ به سبب املاح معدنی و ویتامین های مختلف می توانند بروز بیماریهای غیر واگیر مثل بیماریهای قلبی، فشار خون، دیابت، سرطان به ویژه سرطان های دستگاه گوارش و چاقی را در افراد کاهش دهند. وی اظهار داشت: همین طور مصرف میوه و سبزی می تواند از افزایش وزن و چاقی که احتمال ابتلاء به کرونا را در فرد می افزاید پیشگیری کند. چاقی خود یک عامل خطر مهم ابتلاء به کرونا شمرده می شود. مرگ و میر ناشی از کووید ۱۹ در افراد چاق بیشتر است. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در ادامه سفارش کرد: به آسانی و با افتخار به میزبان بگویید که برای کنترل وزن و حفظ سلامتی نمی خواهید در مصرف شیرینی و شکلات و آجیل و حتی میوه زیاده روی کنید. از انواع شربت های خانگی کم شیرین مانند شربت سکنجبین، شربت خاکشیر، شربت به لیمو، شربت آبلیمو و بجای نوشابه های گازدار و آب میوه های صنعتی که قند زیادی دارند استفاده کنید. وی اظهار داشت: از تعارف کردن زیاد و اصرار برای خوردن به میهمان خودداری و هیچ گاه همپای هرمیهمان شما هم شیرینی و آجیل مصرف نکنید، به تغذیه کودکان و نوجوانان توجه بیشتری کنید تا از پرخوری در مصرف شیرینی و شکلات و اجیل و ابتلاء به چاقی آنها جلوگیری شود.

1400/01/11
11:44:27
5.0 / 5
1291
تگهای خبر: بدن , بیمار , بیماری , بیمه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۴
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir