در گزارش اسنك عنوان شد؛

مواد غذایی ضد سرطانی را بشناسیم

مواد غذایی ضد سرطانی را بشناسیم

به گزارش اسنك یك متخصص تغذیه در مورد سفارش های غذایی برای جلوگیری از مبتلا شدن به سرطان به معرفی منابع طبیعی مفید در این حوزه پرداخت.



سید ضیاءالدین مظهری، در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: عموم افراد جامعه با مصرف سبد غذایی اشتباه در معرض خطر مبتلا شدن به سرطان ها هستند. سبد غذایی پر چرب و کم فیبر، نوشیدن نوشابه های گازدار از هر نوع و الکل، راه را برای افزایش رادیکال های آزاد و آمادگی بدن برای سرطان فراهم می کنند.
وی افزودد: مصرف آنتی اکسیدان هایی مانند سبزیجات، مغز دانه ها و پروتئین ها می تواند به شکل قابل توجهی از مبتلا شدن به انواع سرطان ها جلوگیری کند. همینطور از مصرف ویتامین C که در سبزیجات و میوه ها به وفور یافت می شود نباید غافل شد. برای مثال مصرف پرتقال، نارنگی، گریپ فروت، سبزی جعفری منبع غنی از این ویتامین هستند.
مظهری با اشاره به مصرف ویتامین A جهت پیشگیری از مبتلا شدن به انواع سرطان ها، تصریح کرد: سبزیجاتی مانند هویج و فلفل دلمه ای منبع غنی از ویتامین A هستند و نباید مصرف آنها را فراموش کرد. همینطور مصرف مغز دانه هایی مانند تخم شربتی، تخم کتان و کنجد منبع غنی از ویتامین E هستند که مصرف آنها برای این منظور باید مورد توجه بیشتری قرار گیرد.
وی در انتها اظهار داشت: ویتامین D از آن دسته ویتامین هایی است که تأمین آن جهت پیشگیری از خیلی از بیماری ها شامل دیابت و بیماری های کبد و کلیه مفید واقع خواهد شد باآنکه که منبع خیلی خوب این ویتامین نور خورشید است و در سبد غذایی ما به مقدار کمتری حضور دارد اما مصرف شیر و ماهی به دفعات زیاد می تواند درصد زیادی از این ویتامین را تأمین کند. توجه به این نکته ضروریست که برای مقابله با هر بیماری و جلوگیری از مبتلا شدن به آن باید اطلاعات درستی از منابع غذایی و میزان مصرف آنها در دست داشته باشیم.

1399/08/03
11:04:34
5.0 / 5
214
تگهای خبر: بدن , بیمار , بیماری , پروتئین
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
لینک دوستان اسنك
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir