وداع با پیكر شهید مدافع سلامت در دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی

وداع با پیكر شهید مدافع سلامت در دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی

به گزارش اسنك وداع با پیكر شهید مدافع سلامت دكتر محمد زارع جوشقانی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی و رئیس بیمارستان لبافی نژاد كه بر اثر ابتلابه كرونا به جمع مدافعان شهید سلامت دانشگاه پیوست، در دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی صورت گرفت.


به گزارش اسنک به نقل از ایسنا، وداع با پیکر شهید مدافع سلامت، با حضور خانواده ایشان، دکتر ایرج حریرچی معاون وزیر بهداشت، دکتر علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، معاونان و مدیران دانشگاه و بعضی از روسای بیمارستان های دانشگاه و همینطور اعضای خانواده دانشگاه برگزار گردید.
دکتر علیرضا زالی - فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران در این مراسم ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت دکتر محمد زارع جوشقانی تصریح کرد: بی گمان صحن مقدس دانشکده پزشکی باید نقطه آغازین تشییع پیکر مقدس این شهید مدافع سلامت باشد چون که یکی از بزرگترین دل مشغولی ها و دغدغه های ایشان همواره ارتقاء علم و آموزش علوم پزشکی بوده است.

وی با بیان این که استاد عالیقدر شهید زارع جوشقانی در صحنه نبرد با کرونا، نقش بی بدلیلی از خود به جای گذاشت تصریح کرد: از نخستین روزهای شیوع اپیدمی کرونا ایشان داوطلبانه تمامی ظرفیت های مجموعه لبافی نژاد را در اختیار بیماران کرونایی قرار دادند و به صورت شبانه روزی در راه بهبود وضعیت بیماران در خط اول عرضه خدمت بدون هیچ گله مندی و درخواستی ممارستی جانانه و فراموش نشدنی در کارنامه پرافتخار خود به یادگار گذاشتند.
وی با اشاره به این که شهید دکتر محمد زارع جوشقانی یکی از پیشقراولان آموزش خصوصا در حوزه چشم پزشکی بودند، به برخی خصوصیت های بارز اخلاقی، علمی، اجتماعی و حرفه ای این شهید مدافع سلامت پرداخت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، صبر، بردباری و متانت حرفه ای و اجتماعی با تمامی گروه های کاری، فراگیران، دانشجویان و بیماران را از مهمترین صفات بارز اخلاقی و شخصیتی شهید دکتر زارع جوشقانی توصیف کرد و اظهار داشت: در سلوک و منش این شهید بزرگوار صبوری، حلم و متانت بعنوان برجسته ترین خصوصیت اخلاقی ایشان همواره متبلور بود.
زالی با اشاره به سفارش های اکید قرآن کریم در خصوص استعانت از صبر در تمامی مراحل زندگی، شخصیت این شهید ارزشمند سلامت را مصداق عینی آموزه های قرآنی دانست.
تواضع، فروتنی و خشوع در رفتار حرفه ای یکی دیگر از صفات بارز شخصیتی دکتر زارع جوشقانی بود که رئیس دانشگاه به آن اشاره نمود و اضافه کرد: ایشان همواره فروتنانه و با خشوع با همکاران، دوستان و دانشجویان برخورد می کردند. این شهید والامقام زمانی هم که در بالاترین رده های اجرایی خدمات عرضه می دادند خشوع و تواضع همواره بعنوان اصل جدا نشدنی از صفات و خلقیات اخلاقی زیبنده شان خودنمایی می کرد.


رئیس دانشگاه در ادامه با اشاره به دیگر شاخصه های اخلاقی دکتر زارع جوشقانی تصریح کرد: نگاه مهربان و پدرانه ایشان در بالاترین مرتبه اخلاق حرفه ای با تمامی افراد خصوصا بیماران مثال زدنی بود. دکتر زارع جوشقانی هیچ وقت به ذخائر دنیوی دل نبست و هیچگاه به پست و مقامی وابسته نبود، این شهید بزرگوار هر مسئولیتی را صرفاً فرصتی برای اعتلای علم پزشکی و خدمت به مردم می پذیرفت.
وی با بیان این که توسعه آموزش پزشکی در تمام دوره ها دل مشغولی دکتر زارع جوشقانی بود، افزود: ایشان استادی چیره دست و یکی از نقش آفرینان، توسعه علوم چشم پزشکی در کشور بودند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه به دیگر خدمات ارزنده، این شهید مدافع سلامت دانشگاه اشاره نمود و کمک به ایتام، عرضه خدمات به خیریه های سالمندان خصوصا در شهر زادگاهش کاشان را مورد توجه قرار داد.
وی با تاکید بر این که واژه شهید برازنده نام استاد دکتر زارع جوشقانی است، تصریح کرد: فرجام این سپهسالار شهیدان دانشگاه با این نام زیبنده تر شد، شهید زارع در سنگر دفاع از سلامت مردم جانانه تا آخرین نفس مبارزه کرد و در نهایت به آمال و آرزوی خود که پیوستن به نسل برادران شهیدش بود رسید.
وی با اشاره به این که راه روشن رستگاری شهید دکتر زارع جوشقانی درمسیر خدمت رسانی، در ایستگاه پرافتخار شهادت به آخر رسید، اظهار داشت: امروز باقیات صالحات ایشان فرزندان برومندی هستند که در ذیل تربیت دکتر زارع جوشقانی تقدیم جامعه پزشکی کشور شدند و راه ایشان را ادامه می دهند.
زالی با بیان این که دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی مفاخر علمی و گل دسته های ارزشمندی را در جنگ با کرونا و عرضه خدمت به مردم، تقدیم کشور کرده، یاد و خاطره استادان گرانقدر دکتر فقیهی و دکتر پیروی را هم گرامی داشت.



معاون وزارت بهداشت خطاب به متخلفان کرونایی:

بس نیست ! چقدر از هموطنان باید روزانه فوت کنند تا رعایت کنید؟
به گزارش اسنک به نقل از ایسنا، همینطور دکتر ایرج حریرچی معاون کل وزارت بهداشت در جمع خبرنگاران، با اشاره به اینکه دکتر زارع استاد برجسته چشم پزشکی، 11 سال سابقه ریاست دانشگاه علوم پزشکی کاشان و مدت طولانی مدیریت گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و سال های اخیر ریاست بیمارستان لبافی نژاد را برعهده داشتند، اظهار داشت: ایشان در خط اول مقابله با کرونا با فداکاری و ایثارگری خدمت کرده و در این راه به شهادت رسیدند.
وی ضمن بزرگداشت ایشان، خطاب به عده ای از هموطنان که پروتکل های بهداشتی و ضوابط فاصله گذاری فیزیکی را رعایت نمی کنند، با اشاره به اینکه دکتر زارع برادر دو شهید مدافع کشور بودند و خودشان هم در راه دفاع از سلامت مردم جان خویش را از دست دادند، عنوان کرد: آیا دیگر بس نیست؟ چقدر از هموطنان ما روزانه باید فوت کنند؟ چقدر از هموطنان روزانه زیر دستگاه ها و در آی سی یوها گرفتار زجر تنفسی شوند تا این عده قلیلی که رعایت نمی کنند، متوجه وخامت اوضاع شده و رعایت نمایند تا بتوانیم این ویروس منحوس را از کشور محو و نابود نماییم.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، دکتر محمد زارع جوشقانی متولد سال ۱۳۳۱و دارای تحصیلات دکتری عمومی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد، متخصص و جراح چشم، فلوشیپ قرنیه از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با رتبه علمی استاد تمام خدمات ارزشمند ای عرضه دادند.
وی مدیر شبکه بهداری کاشان، مدیر عامل سازمان منطقه ای بهداری استان زنجان، معاون پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، مدیرعامل سازمان منطقه ای استان تهران، مسئول اجرایی عملیات واکسیناسیون فلج اطفال در استان تهران، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان، رئیس کمیته گزینش استاد دانشگاه علوم پزشکی کاشان، رئیس شورای دانشگاه علوم پزشکی کاشان، عضو کمیته ارتقا چشم پزشکی ایران، عضو کمیته کشوری بیماری های چشمی کودکان، عضو هیئت امنا و هیئت مدیره بانک چشم جمهوری اسلامی ایران، عضو شورای پژوهشی و فنآوری استان اصفهان، عضو گروه تخصصی چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران، عضو کمیته علمی کتابخانه های عمومی کاشان، مدیر مسئول و سردبیر و عضو هیئت تحریریه فصلنامه علمی پژوهشی فیض دانشگاه علوم پزشکی کاشان را در کارنامه درخشان علمی و اجرایی خود داشتند.
عضویت در بورد تخصصی چشم پزشکی کشور در چند دوره، عضو کمیته آموزش بخش چشم بیمارستان لبافی نژاد، عضو هیئت مدیره آسایشگاه سالمندان و معلولین گلابچی کاشان، عضو هیئت امناء و رئیس هیئت مدیره انجمن معلولین ذهنی- جسمی امیرکبیر کاشان، مسئول اجرای عملیات واکسیناسیون MR در کاشان، رئیس هیات نظارت حوزه های انتخابی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، معاون آموزشی بیمارستان شهید دکتر لبافی نژاد، عضو کمیسیون قانونی ماده ۲۰ دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تاکنون، مدیر گروه چشم دانشگاه، عضو هیئت امناء دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان، عضو کمیته خصصی پزشکی بالینی هیئت ممیزه دانشگاه، ریاست بیمارستان شهید دکتر لبافی نژاد (درحال حاضر) از دیگر سوابق اجرایی و علمی شهید مدافع سلامت دکتر زارع جوشقانی است.
همینطور تهیه فیلم جراحی پیشرفته چشم (۱و ۲) و فیلم عیوب انکساری و روشهای درمان از سال ۸۸ تابحال از دیگر فعالیتهای تخصصی دکتر زارع جوشقانی است. بیشتر از ۶۵ مقاله انگلیسی و ۶۳مقاله فارسی نمایه شده در Scopus: ۱۷ و تالیف ۸ کتاب از دیگر آثار علمی است که در کارنامه این استاد عالیقدر به چشم می خورد.
گفتنی است، پیکر این شهید خدمت بعد از برگزاری مراسم در دانشکده پزشکی دانشگاه با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی برای وداع با همکاران و دانشجویان به بیمارستان لبافی نژاد منتقل شده و در نهایت بامداد فردا در دارالمومنین کاشان به خاک سپرده خواهد شد.



1399/07/28
20:34:37
5.0 / 5
1415
تگهای خبر: بیمار , بیماری , پزشك , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۲
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir