مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت:

افزایش بروز ناامنی غذایی در بحران كرونا

افزایش بروز ناامنی غذایی در بحران كرونا

به گزارش اسنك مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، در ارتباط با وضعیت تغذیه ایرانیان بخصوص در روزهای كرونا، مطالبی را مطرح و توضیحاتی عرضه داد.


به گزارش اسنک به نقل از مهر، زهرا عبدالهی، روز سه شنبه در نشست خبری که به مناسبت روز جهانی غذا برگزار شد، اظهار داشت: در شرایط بحران کووید ۱۹ و اینکه شیوع این بیماری روز به روز در جهان رو به افزایش است، نقش تغذیه و اصلاح الگوی غذایی در کاهش شدت بیماری و مرگ و میرهای کرونایی بسیار مهم می باشد. وی با اشاره به هشدارهای فائو و سازمان جهانی بهداشت در ارتباط با بحران غذایی در ایام کرونایی، اضافه کرد: این سازمان ها اخطار می دهند در چنین شرایطی که امکان افزایش ریسک بروز ناامنی غذایی بیشتر از پیش وجود دارد، لازم است اقدام پیشگیرانه صورت گیرد. عبداللهی افزود: در ایران اقدامات خوبی در جهت کمبودهای تغذیه ای کووید ۱۹ در حال انجام می باشد که کنترل قیمت مواد غذایی برای دسترسی بهتر مردم، یکی از همین اقدامات است. وی با تاکید بر داشتن الگوی غذایی صحیح برای پیشگیری از بروز سوءتغذیه، اظهار داشت: سوءتغذیه شانس مبتلا شدن به کرونا را بیشتر کند و شدت بیماری را افزایش دهد. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، اضافه کرد: مصرف هر نوع سبزی و میوه مناسب با فصل می تواند بسیار کمک کننده باشد. وی با اشاره به افزایش قیمت مواد غذایی به دنبال تبعات اقتصادی بحران کرونا، اظهار داشت: هم اکنون مادران آبستن و کودکان زیر ۵ سال گرفتار سوءتغذیه در کشور، بعد از شناسایی تحت پوشش سبد غذایی مجانی قرار می گبرند. عبداللهی اضافه کرد: در مناطق صدمه پذیر به کودکان ۲ تا ۵ سال ویتامین A داده می شود. وی در ارتباط با وضعیت ناامنی غذایی در کشور، اظهار داشت: بر مبنای آخرین اطلاعاتی که وجود دارد، ناامنی غذایی در کشور کمتر از پنج درصد است. عبداللهی در همین زمینه افزود: این ناامنی غذایی خودش را در بعضی استان ها و مناطق کم برخوردار بیشتر نشان داده است. اما نکته مهم این است که حتی در مناطق کم برخوردار طی ۲۵ سال قبل و بخصوص در سال های اخیر پس از طرح تحول سلامت با اقدامات و مداخلاتی که از سوسی بخش بهداشت و سایر بخش های دخیل انجام شده، کاهش قابل ملاحظه سوءتغذیه را در کودکان زیر پنج سال شاهد بودیم. وی اظهار داشت: سوءتغذیه کودکان یک شاخص بین المللی در حوزه ناامنی غذایی است و از راه این شاخص وضعیت امنیت غذایی کشورها را تخمین می زنند. عبداللهی اضافه کرد: به علت اقداماتی که طی دو دهه گذشته در کشور انجام شده، بیشتر از ۷۵ درصد میزان سوءتغذیه در کودکان زیر پنج سال کاهش پیدا کرده است. در عین حال همچنان این نگرانی را در مناطق کم برخوردار داریم. چونکه نسبت به متوسط کشوری سوءتغذیه در این مناطق مقداری بیشتر است.

1399/07/26
13:46:38
5.0 / 5
1438
تگهای خبر: امنیت , بیمار , بیماری , تغذیه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۵
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir